Markiezen

Markiezen

Markiezen geven uw huis karakter en stijl. De traditionele markies wordt gemaakt van houten latten en een houten omkapping. Bij de fabricage van de markiezen maken wij gebruikt van grenen hout voor het frame en duurzaam hardhout voor de omkapping. Naast de houten markies leveren wij ook aluminium markiezen die ook nostalgisch oogt maar niet hetzelfde onderhoud heeft als de houten markies.

Houten markies

Het frame van de markies bestaat uit grenenhout 18x56mm en is verkrijgbaar in 2 standaard kleuren. RAL 9010 wit en RAL 9001 cremewit. Als optie is elke RAL kleur leverbaar. De bovenkap is van merantie hardhout en bestaat uit één deel. De bovenkap is optioneel uit te voeren met een sierlijst, standaard is deze recht. De bovenkap is standaard in dezelfde kleuren leverbaar als het frame en kan desgewenst in elke RAL kleur gespoten worden.

Aluminium markiezen

aluminium markiesHet frame van de aluminium markies bestaat uit aluminium latten van 15x55mm en is leverbaar in 5 standaard kleuren RAL 9001 cremewit, RAL 9010 wit, RAL 7016 antraciet grijs, RAL 9007 zilvergrijs en RAL 6009 groen.